Web-Kameraer Vejr Lifter temporary

Cyclobuses i Giant Mountains: Foruden cyklister, også for turister. De kører dagligt om sommeren!

I år kan du også tage en tur med Krkonoše-cykobussen. Den starter den 29. maj 2021 og slutter den 30. september 2021.

I denne sommersæson vil de transportere cyklister med cykler og turister indtil den 30. september 2021.

KRKONOŠE CYCLOBUSSER KØREPLAN 2021 - HER
 
Køreplanerne for de cykler fra Krkonoše, der indgår i Liberec- og Hradec Králové-regionernes transporttjenester og støttes økonomisk af Liberec- og Hradec Králové-regionerne, vil blive hængt op ved cykellinjerne.
Du kan også finde oplysninger på busstationerne på webstedet www.krkonose.eu, 
Planlagte vejspærringer på www.krkonose.eu, hvor der også vil blive udsendt andre aktuelle advarsler.       
 
Bussens ankomst- og afgangstider er ikke vejledende. Det kan ske, at det tager længere tid at læsse cyklerne, når der er mange cyklister, og at afgangene fra busstoppestedet derfor forsinkes. Derfor venter busserne på hinanden ved omstigningsstederne.
 
Det er ikke muligt at reservere pladser på linjen til en større gruppe cyklister. Det er muligt at bestille en hel specialbus.
 
Elcykler kan transporteres, men batteriet skal afmonteres til transport, og cyklisten skal selv læsse cyklen. Det er klart, at ældre mennesker har problemer med at læsse, så der er brug for hjælp i kollektivet. 
Cykelbusser kører til steder, hvor der ikke er andre offentlige transportmidler, og de er inkluderet i transporttjenesten. De stopper derfor ved flere stop (f.eks. Vítkovice v Krkonoších - kirke). På de direkte linjer var der overlapning med andre linjer, og derfor måtte der udtænkes en anden rute for at undgå overlapning. Derfor kører cyclobussen f.eks. via Rezek.
 
Prislisten for de enkelte luftfartsselskaber offentliggøres på webstedet. Prisen beregnes på grundlag af de tilbagelagte kilometer. Cykel 20 CZK. Hund er tilladt i transportørernes fartplan, betaling 50% af prisen.

Cyclobuses i Giant Mountains: Foruden cyklister, også for turister. De kører dagligt om sommeren!
Indlæser ...